چاپ ۸۹ عنوان کتاب توسط سازمان انتشارات جهاددانشگاهی استان مرکزی در سال ۱۴۰۰

۲۷ فروردین ۱۴۰۱ | ۰۹:۰۹ کد : ۴۲۹۳۹ معاونت فرهنگی تاپ خبر
مدیر سازمان انتشارات جهاددانشگاهی استان مرکزی از چاپ ۸۹ عنوان کتاب به همت این سازمان در سال ۱۴۰۰ خبر داد.
چاپ ۸۹ عنوان کتاب توسط سازمان انتشارات جهاددانشگاهی استان مرکزی در سال ۱۴۰۰

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ محسن خدیمی مدیر سازمان انتشارات جهاددانشگاهی استان مرکزی با اعلام این خبر، گفت: چاپ و انتشار کتب و نشریات علمی، برگزاری نمایشگاه‌های کتاب و اطلاع رسانی، ایجاد شبکه پخش و توزیع کتاب به صورت متمرکز و ... بخش کوچکی از فعالیت‌های سازمان انتشارات جهاد دانشگاهی می باشد.

وی بیشترین آمار استقبال چاپ کتاب را در زمینه علوم انسانی عنوان کرد و افزود: در همین راستا در سال گذشته، 89 عنوان کتاب شامل کتب در حوزه های مختلف علوم انسانی، فنی و مهندسی و ... به چاپ رسیده است.

به گفته این مقام مسوول؛ علاقه‌مندان می توانند جهت تهیه مجموعه کتاب‌ های منتشر شده از سوی انتشارات جهاددانشگاهی استان با شماره 09305205606  تماس حاصل نمایند و یا به نشانی دانشگاه اراک دفتر سازمان انتشارات جهاددانشگاهی استان مرکزی مراجعه کنند.

کلید واژه ها: کتاب جهاددانشگاهی استان مرکزی سازمان انتشارات