به همت جهاددانشگاهی استان مرکزی؛

نشست "واقعیت پدیده مدلینگ و حجاب استایل ها در فضای مجازی" برگزار می شود

۲۸ فروردین ۱۴۰۱ | ۱۱:۳۰ کد : ۴۲۹۸۷ اخبار عمومی تاپ خبر
نشست مجازی با موضوع "واقعیت پدیده مدلینگ و حجاب استایل ها در فضای مجازی" به همت جهاددانشگاهی استان مرکزی برگزار می شود.
نشست "واقعیت پدیده مدلینگ و حجاب استایل ها در فضای مجازی" برگزار می شود

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ نشست واقعیت پدیده مدلینگ و حجاب استایل ها در فضای مجازی به همت گروه جهادی بانو مجتهده امین و جهاددانشگاهی استان برگزار می شود.

امروزه متأسفانه در اینستاگرام شاهد شکل‌ گیری پدیده‌ ای تحت عنوان مدلینگ حجاب هستیم که از سوی بلاگر‌های حجاب تصاویر بسیار زننده‌ ای منتشر می‌ شود.

در همین راستا این نشست بصورت مجازی با حضور خانم دکتر کرمی استاد حوزه و دانشگاه یکشنبه، 28 فروردین ماه ساعت 17 از طریق سامانه امجد برای علاقه مندان پخش می شود.

یادآور می‌شود؛ علاقه‌مندان جهت حضور در این نشست می‌توانند به سامانه امجد به نشانی Amjad.jde.ir/mr مراجعه و با انتخاب نشست "واقعیت پدیده مدلینگ و حجاب استایل ها در فضای مجازی"، نام خود را درج و با رمز ۱ تا 4 وارد سامانه شوند.