راه اندازی داروخانه مجتمع درمانی جهاددانشگاهی استان مرکزی

۲۹ فروردین ۱۴۰۱ | ۰۸:۴۴ کد : ۴۳۰۳۱ معاونت پژوهشی تاپ خبر
مدیر مجتمع درمانی جهاددانشگاهی استان مرکزی از راه اندازی داروخانه این مجتمع درمانی خبر داد.
راه اندازی داروخانه مجتمع درمانی جهاددانشگاهی استان مرکزی

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ محمد طالبی مدیر مجتمع درمانی جهاددانشگاهی استان مرکزی با اعلام این خبر، اظهارکرد: داروخانه دکتر شیخ الاسلامی پس از کسب مجوز از سوی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی استان مرکزی فعالیت خود را با پرسنلی مجرب و باتجربه آغاز نموده است.

وی تصریح کرد: این داروخانه با همکاری بخش خصوصی و در فضایی مناسب در طبقه همکف مجتمع درمانی جهاددانشگاهی استان به منظور سهولت و دسترسی آسان مراجعین و تامین نیازهای دارویی بیماران راه اندازی شده است.

طالبی ادامه داد: با راه اندازی این داروخانه، روند تهیه دارو بیماری های عمومی، تخصصی، ناباروری و ناتوانی جنسی تسریع شده و موجب افزایش رضایت مندی ارباب رجوع می شود.

مدیر مجتمع درمانی جهاددانشگاهی استان خاطرنشان کرد: امروز نقش و جایگاه خدمات ارایه دارو به عنوان زنجیره اصلی درمان بیماران بی بدیل است.

این مقام مسوول اضافه کرد: مجتمع درمانی جهاددانشگاهی دارای کلینیک های تخصصی زنان و نازایی، کلینیک تخصصی مردان، کلینیک مشاوره ناباروری، بخش تخصصی ژنتیک و مشاوره ژنتیک، آزمایشگاه جنین شناسی، آزمایشگاه تشخیص طبی، اتاق های عمل، کلینیک کنترل و مراقبت حین بارداری و ... با حضور پزشکان متخصص و طرف قرارداد با بیمه ها در حال خدمت رسانی می باشد.

گفتنی است؛ علاقه مندان جهت بهره مندی از خدمات دارویی دکتر شیخ الاسلامی می توانند به نشانی اراک، خیابان شهید بهشتی، کوچه مسجد حاج آقاصابر، مجتمع درمانی جهاددانشگاهی استان مرکزی مراجعه نمایند.

کلید واژه ها: مجتمع درمانی جهاددانشگاهی جهاددانشگاهی استان مرکزی