دوره جدید "تکنسین داروخانه" در جهاددانشگاهی استان مرکزی آغاز شد

۰۴ اردیبهشت ۱۴۰۱ | ۱۱:۰۰ کد : ۴۳۱۴۹ معاونت آموزشی تاپ خبر
دوره آموزشی جدید تکنسین داروخانه به همت مرکز آموزش تخصصی کوتاه مدت جهاددانشگاهی استان مرکزی آغاز شد.
دوره جدید "تکنسین داروخانه" در جهاددانشگاهی استان مرکزی آغاز شد

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ انسیه صالحی معاون آموزشی جهاددانشگاهی استان مرکزی با اعلام این خبر، گفت: تکنسین داروخانه یا نسخه خوان یا نسخه پیچ فردی آموزش‌ دیده است که عموما وظیفه نسخه‌ خوانی و تحویل دارو به مراجعه‌ کننده را بر عهده دارد و به دکتر داروساز در ساخت دارو کمک می‌کند.

وی هدف از برگزاری این دوره آموزشی را افزایش مهارت و توانایی نسخه خوانی در افراد فارغ التحصیل، عنوان کرد و افزود: در پایان این دوره آموزشی، گواهینامه معتبر از سوی جهاددانشگاهی به فراگیران ارائه خواهد شد.

صالحی در ادامه سرفصل های دوره تکنسین داروخانه را شامل نسخه خوانی، آشنایی با انواع دارو، قیمت گذاری داروها، تجهیزات پزشکی و ... عنوان کرد.

به گفته وی علاقه مندان می توانند جهت ثبت نام و کسب اطلاعات بیشتر به مرکز آموزش تخصصی کوتاه مدت جهاددانشگاهی استان مرکزی به نشانی اراک- خیابان شهید بهشتی- کوچه مسجد حاج آقا صابر مراجعه و یا با شماره 5-08632241434 تماس حاصل نمایند.

کلید واژه ها: نسخه خوانی جهاددانشگاهی استان جهاددانشگاهی استان مرکزی دارو