کسب رتبه اول مدرس مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی اراک در هفدهمین جشنواره قرآن و عترت دانشگاه علمی کاربردی

۰۶ اردیبهشت ۱۴۰۱ | ۱۰:۰۷ کد : ۴۳۱۹۳ معاونت آموزشی تاپ خبر
مدرس مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی اراک در هفدهمین جشنواره قرآن و عترت دانشگاه علمی کاربردی خوش درخشید.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ زهرا شرفی از  مدرسان مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی اراک رتبه اول بخش کتبی رشته نهج البلاغه را در هفدهمین جشنواره قرآن و عترت دانشگاه جامع علمی کاربردی کسب کرد.

هفدهمین جشنواره قرآن و عترت دانشگاه جامع علمی کاربردی در سطح دانشجویان، مدرسان و کارکنان مراکز علمی کاربردی سراسر کشور در بخش های مختلف آوایی، کتبی، فناوری، پژوهشی، ادبی، هنری و نوآفرینی و در ۳۸ رشته متنوع برگزار شد.

کلید واژه ها: علمی کاربردی هفدهمین دانشگاه قرآن