حضور جهادگران جهاددانشگاهی استان مرکزی در راهپیمایی روز جهانی قدس+ اعلام مسیرهای راهپیمایی

۰۷ اردیبهشت ۱۴۰۱ | ۰۹:۱۲ کد : ۴۳۲۲۶ اخبار عمومی تاپ خبر
جهادگران جهاددانشگاهی استان مرکزی همزمان با سراسر کشور و همگام با اقشار مختلف مردم در راهپیمایی روز جهانی قدس شرکت می کنند.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ راهپیمایی روز جهانی قدس همزمان با سراسر کشور در آخرین جمعه ماه مبارک رمضان با حضور مردم روزه‌دار در اراک برگزار می شود.

این مراسم به همت شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان مرکزی و قرارگاه فرهنگی مصلی بیت المقدس اراک روز جمعه، 9 اردیبهشت ماه ساعت11 صبح با سخنرانی سرلشگر رحیم صفوی مشاور عالی فرماندهی معظم کل قوا برپا می شود.

همچنین مسیر راهپیمایی روز جهانی قدس در اراک از میدان شهدا، پل خیبر، خیابان شیخ فضل الله نوری(دروازه شهرجرد) به سمت مصلی بیت المقدس می باشد.

جهادگران جهاددانشگاهی استان مرکزی در این راهپیمایی ضمن تجدید میثاق با آرمان های امام راحل، حمایت خود را از ملت مظلوم فلسطین و ملت‌ های مسلمان تحت ظلم و ستم سایر کشورهای جهان اعلام می دارند.

کلید واژه ها: استان مرکزی راهپیمایی اراک