با توجه به تأکیدات مقام معظم رهبری در خصوص افزایش جمعیت؛

دوره تخصصی "تربیت مربی کنشگر جمعیت" در استان مرکزی برگزار شد

۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۱ | ۰۹:۴۰ کد : ۴۳۳۶۷ معاونت پژوهشی تاپ خبر
مدیر مجتمع درمانی جهاددانشگاهی استان مرکزی از برگزاری دوره مقدماتی تربیت مربی کنشگر جمعیت در استان خبر داد.
دوره تخصصی "تربیت مربی کنشگر جمعیت" در استان مرکزی برگزار شد

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ محمد طالبی مدیر مجتمع درمانی جهاددانشگاهی استان مرکزی با اعلام این خبر، تصریح کرد: دوره مقدماتی تربیت مربی کنشگر با توجه به تأکیدات مقام معظم رهبری در خصوص افزایش جمعیت و فرزندآوری در این برهه زمانی برگزار شد.

وی سرفصل‌های دوره تربیت مربی کنشگر جمعیت را شامل تاریخچه و جریان شناسی تحولات جمعیتی در ایران و جهان، تبیین شبهات و گره‌های فرزندآوری، تکنیک ‌های پاسخ به شبهات در حوزه جمعیت، تبیین ارزش فرزند و فرزندآوری، مادر و مادری، بیان راهکارهای عملیاتی برای تشویق مردم به موضوع فرزندآوری عنوان کرد.

طالبی اضافه کرد: دوره تربیت مربی کنشگر جمعیت به همت جهاددانشگاهی استان مرکزی، دفتر امور زنان و خانواده استان و کانون مطالعات زنان و خانواده بسیج دانشجویی استان مرکزی با حضور اساتید برتر کشوری برگزار شد.

مدیر مجتمع درمانی جهاددانشگاهی استان خاطرنشان کرد: دومین دوره تخصصی تربیت مربی کنشگر جمعیت 22 اردیبهشت ماه جاری برگزار خواهد شد.

کلید واژه ها: استان مرکزی جمعیت تربیت مربی کنشگر جمعیت دوره