گرامیداشت روز جهانی ماما در مجتمع درمانی جهاددانشگاهی استان مرکزی

۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۱ | ۱۲:۰۴ کد : ۴۳۴۶۱ معاونت پژوهشی تاپ خبر
مراسم گرامیداشت روز جهانی ماما در مجتمع درمانی جهاددانشگاهی استان مرکزی برگزار شد.
گرامیداشت روز جهانی ماما در مجتمع درمانی جهاددانشگاهی استان مرکزی

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ به مناسبت روز جهانی ماما مراسمی با حضور رئیس و معاون پژوهش و فناوری جهاددانشگاهی استان با هدف تجلیل از فعالین این عرصه در مجتمع درمانی جهاددانشگاهی استان برگزار شد.

دکتر علی اصغر غفاری زاده رئیس جهاددانشگاهی استان مرکزی در این مراسم هدف از بزرگداشت روز جهانی ماما را افزایش آگاهی این قشر در راستای سلامتی مادر و نوزاد بیان کرد و ضمن تقدیر و تشکر از زحمات همکاران ماما، نقش آنان را در سلامت جامعه بسیار ضروری دانست.

گفتنی است؛ در این مراسم که به همت روابط عمومی و با همکاری معاونت پشتیبانی جهاددانشگاهی استان برگزار شد با اهدای گل و هدایایی از همکاران ماما مجتمع درمانی جهاددانشگاهی استان مرکزی تجلیل به عمل آمد.

کلید واژه ها: جهاددانشگاهی استان مرکزی ماما تجلیل