۲۲ اردیبهشت ماه؛

دومین دوره تخصصی "تربیت مربی کنشگر جمعیت" در استان مرکزی برگزار می شود

۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۱ | ۱۰:۳۸ کد : ۴۳۵۶۴ معاونت پژوهشی تاپ خبر
دومین دوره تخصصی تربیت مربی کنشگر جمعیت در راستای تاکیدات مقام معظم رهبری در خصوص افزایش جمعیت در استان مرکزی برگزار می شود.
دومین دوره تخصصی "تربیت مربی کنشگر جمعیت" در استان مرکزی برگزار می شود

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ دومین دوره تخصصی تربیت مربی کنشگر جمعیت به همت جهاددانشگاهی استان، دفتر امور زنان و خانواده استان و کانون مطالعات زنان و خانواده بسیج دانشجویی استان برگزار می شود.

این دوره تخصصی ددر راستای تاکیدات مقام معظم رهبری در خصوص افزایش جمعیت با هدف تبیین ارزش فرزند و فرزندآوری، بیان راهکارهای عملیاتی برای تشویق مردم به موضوع فرزندآوری و ... برگزار می شود.

شایان ذکر است؛ دومین دوره تخصصی تربیت مربی کنشگر جمعیت ویژه دانشجویان و اساتید بسیجی روز پنجشنبه، 22 اردیبهشت ماه  ساعت 8 صبح در سالن آمفی تئاتر مجتمع درمانی جهاددانشگاهی استان مرکزی برگزار می شود.

کلید واژه ها: جمعیت دوره تخصصی جهاددانشگاهی