با هدف شبکه سازی دانشجویی صورت می گیرد؛

نشست دبیران کانون های سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی استان مرکزی در دانشکده اطهر اراک

۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۱ | ۰۸:۳۹ کد : ۴۳۶۷۶ معاونت فرهنگی تاپ خبر
اولین نشست صمیمانه مدیر و دبیران کانون های سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی استان مرکزی به میزبانی دانشکده دخترانه اطهر اراک برگزار می شود.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ مجتبی غلامی معاون فرهنگی جهاددانشگاهی استان مرکزی، گفت: نشست صمیمانه مدیر اجرایی و دبیران کانون های سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی استان با مسئولین و دانشجویان دانشکده دخترانه اطهر برگزار می شود.

وی اظهارکرد: به منظور شبکه سازی دانشجویی و گسترش سودمند این شبکه و استفاده بهینه دانشجویان از فعالیت های سازمان دانشجویان و همچنین معرفی سازمان دانشجویان به دانشجویان استان، نشست مدیر اجرایی، دبیران کانون های سازمان دانشجویان و مسولین و دانشجویان دانشکده دخترانه اطهر روز یکشنبه، 25 اردیبهشت ماه ساعت 11 در سالن جلسات دانشکده اطهر برگزار می شود.

گفتنی است؛ در این دیدار دبیران کانون های کتاب و کتابخوانی، کانون تانیان(صنایع دستی)، قرآن و عترت، ایران شناسی، محیط زیست، تئاتر، کانون تولید رسانه، کانون مهدویت، کانون ادبی، کانون سلامت و کانون فیلم و عکس سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی استان مرکزی حضور دارند.

کلید واژه ها: سازمان دانشجویان دبیران کانون استان مرکزی اطهر