آغاز ثبت نام دوره های آموزشی زبان در جهاددانشگاهی استان مرکزی

۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۱ | ۰۸:۱۳ کد : ۴۳۷۱۳ معاونت آموزشی تاپ خبر
ثبت نام دوره های آموزشی زبان به همت مرکز آموزش تخصصی کوتاه مدت جهاددانشگاهی استان مرکزی آغاز شد.
آغاز ثبت نام دوره های آموزشی زبان در جهاددانشگاهی استان مرکزی

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ دوره های مکالمه زبان (ترمیک، فشرده)، دوره آمادگی آزمون دکتری (MSRT,EPT) و دوره آموزش زبان کودکان با شیوه Phonics به همت مرکز آموزش تخصصی کوتاه مدت جهاددانشگاهی استان برگزار می شود.

گروه آموزش زبان انگلیسی این مرکز با استفاده از کادر آموزشی مجرب و منابع آموزشی استاندارد و امکانات سمعی و بصری به آموزش فراگیران در سطوح مقدماتی، متوسطه و پیشرفته می پردازد.

متقاضیان شرکت در کلاس های زبان این مرکز پس از گذراندن آزمون تعیین سطح که بصورت کتبی و شفاهی برگزار می شود وارد سطوح آموزشی مربوطه می شوند و در پایان دوره آموزشی به فراگیران گواهینامه معتبر از سوی جهاددانشگاهی استان ارائه می شود.

علاقه مندان می توانند جهت ثبت نام و کسب اطلاعات بیشتر به مرکز آموزش تخصصی کوتاه مدت جهاددانشگاهی استان مرکزی به نشانی اراک- خیابان شهید بهشتی- کوچه مسجد حاج آقا صابر مراجعه و یا با شماره 5-08632241434 تماس حاصل نمایند.

کلید واژه ها: آموزش جهاددانشگاهی زبان