تجدید میثاق جهادگران جهاددانشگاهی با آرمان‌های بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی

۰۸ خرداد ۱۴۰۱ | ۱۰:۳۴ کد : ۴۴۳۰۴ اخبار عمومی تاپ خبر
در آستانه سالگرد ارتحال ملکوتی بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی، جهادگران جهاددانشگاهی با حضور در مرقد مطهر امام خمینی(ره) همگام با دانشگاهیان عهد و میثاق دوباره‌ای با آرمان‌های بنیان‌گذار جمهوری اسلامی ایران می‌بندند.
تجدید میثاق جهادگران جهاددانشگاهی با آرمان‌های بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی به نقل از روابط عمومی جهاددانشگاهی؛ در آستانه سی و سومین سالروز عروج ملکوتی امام خمینی(ره) دکتر حمیدرضا طیبی رییس جهاددانشگاهی همراه با مدیران ارشد و کارکنان این نهاد، همگام با دانشگاهیان سراسر کشور با حضور در حرم بنیان‌گذار جمهوری اسلامی ایران با آرمان‌های امام خمینی(ره) تجدید میثاق و با مقام معظم رهبری بیعت می‌کنند.

گفتنی است، جهادگران سه‌شنبه 10 خردادماه ساعت11 با حضور در مرقد مطهر امام خمینی(ره) با آرمان‌های بنیان‌گذار جمهوری اسلامی ایران عهد و میثاق دوباره می‌بندند.