گرامیداشت روز جهانی محیط زیست در جهاددانشگاهی استان مرکزی

۱۶ خرداد ۱۴۰۱ | ۰۸:۵۹ کد : ۴۴۶۸۱ معاونت پژوهشی تاپ خبر
به مناسبت روز جهانی محیط زیست، از جمعی از فعالان آزمایشگاه جامع جهاددانشگاهی استان مرکزی تقدیر به عمل آمد.
گرامیداشت روز جهانی محیط زیست در جهاددانشگاهی استان مرکزی

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ محسن مرادی معاون پژوهش و فناوری جهاددانشگاهی استان مرکزی در آیین گرامیداشت روز جهانی محیط زیست که با حضور مسئول و جمعی از کارکنان آزمایشگاه جامع جهاددانشگاهی برگزار شد از تلاش های همکاران این حوزه قدردانی کرد.

وی تصریح کرد: آزمایشگاه جامع جهاددانشگاهی یکی از مهمترین بخش های این مجموعه و از جامع ترین آزمایشگاه های خدماتی، تحقیقاتی و صنعتی در استان مرکزی به شمار می رود که فعالیت آن از سال 1396 در استان آغاز شده است.

مرادی فعالیت این آزمایشگاه را در راستای تمرکز بر روی اقدامات تحقیقاتی کاربردی و هدفمند و بهره وری از امکانات موجود و ایجاد ارتباط با پژوهشگران در این زمینه، سنجش آلاینده های هوا، سنجش آلاینده های فیزیکی و شیمیایی، سنجش آلاینده های بیولوژی، سنجش آلاینده های خاک، سنجش آلاینده های صدا و ... عنوان کرد.

سید احمد حسینی مسئول آزمایشگاه جامع جهاددانشگاهی استان نیز در ادامه ضمن تقدیر از فعالیت های کارکنان این حوزه، به ارائه گزارشی از فعالیت این آزمایشگاه پرداخت.

در پایان این مراسم از کارکنان آزمایشگاه جامع جهاددانشگاهی استان با اهدای لوح تقدیر و هدایایی تجلیل به عمل آمد.

گفتنی است؛ 5 ژوئن، روز جهانی محیط زیست است. در ایران ۱۵ تا ۲۱ خرداد به عنوان هفته محیط زیست نامگذاری شده‌ است.

کلید واژه ها: آزمایشگاه جامع جهاددانشگاهی استان مرکزی