برپایی کارگاه تخصصی "تحلیل روش های راه اندازی کسب و کارهای زودبازده کم سرمایه" در استان مرکزی

۲۱ خرداد ۱۴۰۱ | ۰۸:۵۸ کد : ۴۴۸۳۴ معاونت آموزشی
کارگاه تخصصی"تحلیل روش های راه اندای کسب و کارهای زودبازده کم سرمایه " در استان مرکزی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ کارگاه تخصصی"تحلیل روش های راه اندای کسب و کارهای زودبازده کم سرمایه به همت مرکز نوآوری کسب و کارهای اینترنتی و دفتر کارآفرینی و ارتباط با جامعه و انجمن علمی دانشجویان مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی اراک بر گزار شد.

این کارگاه تخصصی با تدریس مهتاب عشقی عراقی مدرس مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی اراک بصورت مجازی برگزار و مطالبی در خصوص روش های راه اندازی کسب و کارهای زودبازده کم سرمایه برای علاقه مندان بیان شد.

شایان ذکر است؛ مرکز نوآوری کسب و کارهای اینترنتی جهاددانشگاهی با هدف توسعه روحیه کارآفرینی و ایجاد اشتغال پایدار و افزایش بهره وری اقتصادی به دانشجویان و کارآفرینان در حال فعالیت است.

کلید واژه ها: جهاددانشگاهی کسب کارهای علمی آموزش