از طریق مرکز آزمون جهاددانشگاهی؛

آغاز ثبت نام آزمون استخدامی سازمان تامین اجتماعی در استان مرکزی/جذب نیرو در شهرهای ساوه، زرندیه و شازند

۲۴ خرداد ۱۴۰۱ | ۰۷:۳۸ کد : ۴۴۹۴۱ معاونت آموزشی تاپ خبر
ثبت نام آزمون استخدامی سازمان تامین اجتماعی همزمان با سراسر کشور در استان مرکزی آغاز شد.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ انسیه صالحی معاون آموزشی جهاددانشگاهی استان مرکزی در این رابطه، افزود: ثبت نام آزمون استخدام دانش آموختگان دانشگاهی در  سازمان تامین اجتماعی همزمان با سراسر کشور از طریق مرکز آزمون جهاددانشگاهی آغاز شد.

وی تصریح کرد: بیش از 700 نفر در مشاغل کارشناسی سازمان تامین اجتماعی در رشته های کارشناسی پرستاری، کارشناسی مامایی، اتاق عمل، آزمایشگاه تشخیص طبی، هوشبری، پرتوشناسی، پذیرش و اطلاعات، امور مالی و کارشناس فناوری اطلاعات و … استخدام می شوند.

صالحی اضافه کرد: این آزمون در استان مرکزی در شهرستان های ساوه، زرندیه و شازند جهت جذب نیرو در رشته های کارشناس پرستاری، کارشناس امور مالی، کارشناس آزمایشگاه تشخیص طبی، کارشناس فناوری اطلاعات و کارشناس مامایی برگزار می شود.

این مقام مسئول خاطرنشان کرد: ثبت نام آزمون استخدامی برای مراکز درمانی سازمان تامین اجتماعی از 23 خردادماه آغاز شده و به مدت 10 روز از طریق سایت مرکز آزمون جهاددانشگاهی به نشانی www.hrtc.ir ادامه خواهد یافت و آزمون مربوطه نیز 23 تیرماه سال جاری برگزار خواهد شد.

کلید واژه ها: آزمون جهاددانشگاهی سازمان تامین اجتماعی