برگزاری دوره آموزشی" نرم افزار اتوکد" در جهاددانشگاهی ساوه

۲۴ خرداد ۱۴۰۱ | ۰۸:۰۷ کد : ۴۴۹۴۳ معاونت آموزشی تاپ خبر
دوره آموزشی نرم افزار اتوکد در مرکز تخصصی آموزش کوتاه مدت جهاددانشگاهی ساوه برگزار می شود.
برگزاری دوره آموزشی" نرم افزار اتوکد" در جهاددانشگاهی ساوه

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ مهدی کاظمی مسئول پیگیری امور آموزشی جهاددانشگاهی ساوه در این رابطه افزود: دوره آموزشی نرم افزار اتوکد با اعطای گواهینامه معتبر به همت مرکز تخصصی آموزش کوتاه مدت جهاددانشگاهی در این شهرستان برگزار می شود.

وی اظهارکرد: نرم افزار اتوکد یکی از مهمترین، پرکاربردترین و اصلی‌ترین نرم افزارهای طراحی های دوبعدی و سه بعدی و همچنین ترسیم و طراحی فنی و مهندسی می ‌باشد.

کاظمی ادامه داد: دوره آموزشی اتوکد از اوایل تیرماه سال جاری روزهای یکشنبه و سه شنبه هر هفته از ساعت 16 الی 18 با تدریس مهندس نرجسی به مدت 30 ساعت در این مرکز آموزشی برگزار می شود.

به گفته وی؛ علاقه مندان می توانند جهت ثبت نام و کسب اطلاعات بیشتر به نشانی ساوه، خیابان شریعتی، میدان سلام، جنب دبیرستان باقرالعلوم(ع)، مرکز آموزش تخصصی کوتاه مدت جهاددانشگاهی مراجعه و یا با شماره 08642226700 تماس حاصل نمایند.

کلید واژه ها: جهاددانشگاهی اتوکد ساوه