دوره آموزشی "کنترل کیفیتISO ۹۰۰۱" در جهاددانشگاهی ساوه برگزار می شود

۳۰ خرداد ۱۴۰۱ | ۰۷:۴۵ کد : ۴۵۰۹۳ معاونت آموزشی تاپ خبر
مسئول پیگیری امور آموزشی جهاددانشگاهی ساوه از برگزاری دوره آموزشی "کنترل کیفیتISO ۹۰۰۱ " در این شهرستان خبر داد.
دوره آموزشی "کنترل کیفیتISO ۹۰۰۱" در جهاددانشگاهی ساوه برگزار می شود

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ مهدی کاظمی مسئول پیگیری امور آموزشی جهاددانشگاهی ساوه با اعلام این خبر، گفت: ایزو 9001 یک استاندارد از مجموعه سیستم مدیریت کیفیت می باشد که به شرکت ها و سازمان ها برای بهره وری بیشتر و افزایش رضایت مشتری کمک می کند.

وی خاطرنشان کرد: دوره آموزشی کنترل کیفیت ISO ۹۰۰۱ از نیمه اول تیرماه سال جاری به مدت 16 ساعت با اعطای گواهینامه معتبر از سوی جهاددانشگاهی در شهرستان ساوه برگزار می شود.

کاظمی یادآور شد: علاقه مندان می توانند جهت ثبت نام و کسب اطلاعات بیشتر به مرکز آموزش تخصصی کوتاه مدت جهاددانشگاهی ساوه به نشانی خیابان شریعتی، میدان سلام، جنب دبیرستان باقرالعلوم(ع) مراجعه و یا با شماره 08642226700 تماس حاصل نمایند.

کلید واژه ها: ساوه جهاددانشگاهی