در پنجاه و پنجمین گردهمایی روسای مراکز علمی کاربردی استان مرکزی انجام شد؛

تجلیل از ۲ مدرس برتر مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی اراک

۳۰ خرداد ۱۴۰۱ | ۰۸:۰۵ کد : ۴۵۰۹۴ معاونت آموزشی تاپ خبر
دو مدرس برتر مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی که در هفدهمین جشنواره قرآن و عترت حائز رتبه برتر شدند مورد تجلیل قرار گرفتند.
تجلیل از ۲ مدرس برتر مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی اراک

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ در پنجاه و پنجمین گردهمایی روسای مراکز آموزش علمی کاربردی استان مرکزی که با حضور دکتر سعید نظری مشاور ریاست دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور و سرپرست دفتر هماهنگی امور واحدهای استانی در سالن کنفرانس دانشگاه علمی کاربردی استان برگزار شد از اساتید مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی اراک که حائز رتبه برتر در هفدهمین جشنواره قرآن و عترت دانشگاه جامع علمی کاربردی شدند تقدیر به عمل آمد.

این جشنواره در سطح دانشجویان، مدرسان و کارکنان مراکز علمی کاربردی سراسر کشور در بخش‌های مختلف حفظ، ترتیل، بخش کتب، شفاهی و پژوهش برگزار شد.

گفتنی است؛ در این مراسم از مهتاب عشقی عراقی و زهرا شرفی، نفرات برتر هفدهمین جشنواره قرآن و عترت دانشگاه جامع علمی کاربردی با اهدای لوح سپاس تجلیل شد.

کلید واژه ها: دانشگاه جامع علمی کاربردی