پذیرش بدون آزمون در مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی نیم ور محلات

۳۱ خرداد ۱۴۰۱ | ۰۸:۲۷ کد : ۴۵۱۰۹ معاونت آموزشی تاپ خبر
پذیرش دانشجو برای مهرماه سال جاری در مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی نیم ور محلات آغاز شد.
پذیرش بدون آزمون در مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی نیم ور محلات

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی، پذیرش بدون آزمون دانشجو در دو مقطع کاردانی و کارشناسی ناپیوسته برای مهر 1401 در مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی نیم ور محلات آغاز شد.

رشته های کاردانی این مرکز آموزشی شامل حسابداری امور مالی، مدیریت امور اداری، حقوق ثبتی، تکنولوژی آموزشی، فناوری اطلاعات و تربیت مربی پیش دبستانی و در مقطع کارشناسی رشته کارشناسی حسابداری عمومی، تربیت مربی پیش دبستانی و مهندسی فناوری شبکه های رایانه ای می باشد.

علاقه مندان  می توانند جهت ثبت نام و کسب اطلاعات بیشتر به مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی نیم ور مراجعه و یا با شماره های 43324797،43324777 و 09382982896 تماس حاصل نمایند.

شایان ذکر است؛ با پیگیری صورت گرفته جهاددانشگاهی استان مرکزی و حجت الاسلام سلیمی عضو هیات رئیسه مجلس و نماینده مردم شهرستان محلات و دلیجان در خانه ملت و مساعدت دانشگاه جامع علمی کاربردی استان، مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی نیم ور محلات پس از تعطیلی مقطعی، مجددا در مهرماه 1401 در مقطع کاردانی و کارشناسی ناپیوسته دانشجو می پذیرد.

کلید واژه ها: مرکز جهاددانشگاهی کارشناسی تربیت اطلاعات فناوری