ایجاد ۲ رشته جدید کاردانی و کارشناسی در مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی اراک

۱۹ دی ۱۳۹۷ | ۱۲:۱۵ کد : ۴۵۶۴ معاونت آموزشی

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی استان مرکزی ، معاون آموزشی مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی اراک از راه اندازی 2 رشته جدید از بهمن ماه سال جاری در مقطع کاردانی و کارشناسی در این مرکز خبر داد.

علی حقدادی در این رابطه اظهارکرد: شورای گسترش آموزش عالی وزارت علوم با راه‌ اندازی دو رشته کاردانی حرفه ای حسابداری مالی و کارشناسی مدیریت کسب و کارهای اینترنتی در مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی اراک موافقت کرد.

وی با اشاره به اینکه پذیرش این دو رشته جدید از بهمن ماه سال جاری و همزمان با سال تحصیلی 97-98 صورت می پذیرد، افزود: ظرفیت هریک از رشته های جدید 50 دانشجو است و در مجموع 100 دانشجو در این دو رشته پذیرش می شود.

این مقام مسئول تصریح کرد: با ایجاد این 2 رشته جدید، تعداد رشته‌های این مرکز دانشگاهی در مقطع کارشناسی به 5  و در مقطع کاردانی به 8 رشته افزایش یافت.