آغاز ثبت‌نام کاردانی بدون آزمون مراکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی استان مرکزی

۲۰ تیر ۱۴۰۱ | ۰۷:۵۱ کد : ۴۵۷۹۶ معاونت آموزشی تاپ خبر
ثبت‌نام داوطلبان دوره‌های بدون آزمون کاردانی مراکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی اراک، ساوه و نیم ور محلات آغاز شد.
آغاز ثبت‌نام کاردانی بدون آزمون مراکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی استان مرکزی

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ ثبت‌نام داوطلبان دوره‌های بدون آزمون کاردانی مراکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی اراک، ساوه و نیم ور محلات از 14 تیرماه آغاز شد.

متقاضیان دوره‌های کاردانی می توانند از تاریخ اعلام شده پس از مطالعه دقیق دفترچه راهنما که از طریق سایت سازمان سنجش آموزش کشور قابل دسترسی است و فراهم کردن مدارک و اطلاعات مورد نیاز ثبت‌نام به سایت سازمان سنجش‌ آموزش کشور به نشانی www.sanjesh.org مراجعه و یا برای ثبت‌نام و مشاوره تحصیلی، به‌صورت حضوری به مراکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی استان واقع در اراک، ساوه و نیم ور محلات مراجعه کنند.

مرکز آموزش عالی علمی کاربردی جهاد دانشگاهی اراک از مراکز پیشرو و قدیمی استان محسوب می شود و دارای رشته های کاردانی امور بانکی، امور فرهنگی، امور بیمه، امور اداری، حقوق ثبتی، روابط عمومی، طراحی گرافیک، گردشگری، کسب و کارهای دیجیتال، مدیریت کسب و کار، برنامه سازی کامپیوتری، تربیت مربی پیش دبستانی، تولید محتوای دیجیتال، دستیاری مشاغل حقوقی، کاردانی فنی شهرسازی و فناوری اطلاعات(اینترنت و شبکه های گسترده) است.

همچنین مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی نیم ور محلات دارای رشته های کاردانی شامل حسابداری امور مالی، مدیریت امور اداری، حقوق ثبتی، تکنولوژی آموزشی، فناوری اطلاعات و تربیت مربی پیش دبستانی می باشد.

مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی ساوه نیز در رشته های تربیت مربی پیش دبستانی، حسابداری بهای تمام شده، اینترنت و شبکه های گسترده، طراحی گرافیک و امور فرهنگی ثبت نام می نماید.

کلید واژه ها: علمی کاربردی جهاددانشگاهی