جهاددانشگاهی زیست بوم نوآوریِ نخبگان ایران(۱)

نشست هم اندیشی اقدامات رسانه ای چهل و دومین سالگرد تشکیل جهاددانشگاهی در استان مرکزی برگزار شد

۲۱ تیر ۱۴۰۱ | ۱۱:۰۵ کد : ۴۵۹۰۶ اخبار عمومی تاپ خبر
نشست هم اندیشی اقدامات رسانه ای و تبلیغات چهل و دومین سالگرد تشکیل جهاددانشگاهی با حضور رئیس و معاونان فرهنگی و پژوهشی، مدیر اجرایی سازمان دانشجویان، سردبیران ایسنا و ایکنا و کارشناسان روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ دکتر علی اصغر غفاری زاده رئیس جهاددانشگاهی استان در این نشست با تاکید بر اینکه جهاددانشگاهی زیست بوم نوآوری نخبگان ایران است، اظهارکرد: برنامه های چهل دومین سالروز تشکیل جهاددانشگاهی به دلیل تقارن با دهه اول ماه محرم و روز تاسوعای حسینی(ع)، از دهه سوم تیرماه همزمان با سراسر کشور آغاز می شود.

وی محورهای مورد تاکید برنامه های چهل و دومین سالگرد تشکیل جهاددانشگاهی را اهمیت شناسایی هرچه بیشتر مراکز رشد محلات، تمرکز بر خوداتکایی مالی با اجرای طرح های کسب و کار و ایجاد منابع پایدار و تحقق فرهنگ مدیریت جهادی در مراکز مختلف جهاددانشگاهی استان عنوان کرد.

غفاری زاده در ادامه انعکاس توانمندی های مجموعه جهاددانشگاهی، تولید محتوای خبری مناسب، انجام مصاحبه های تخصصی با مسئولان ارشد استان، معرفی مراکز تخصصی سنگ محلات، انار ساوه و مرکز درمان ناباروری و انعکاس طرح های پژوهشی را از جمله اقدامات رسانه ای جهاددانشگاهی بیان کرد.

محسن مرادی معاون پژوهش و فناوری جهاددانشگاهی استان نیز در ادامه با اشاره به اینکه باید آسیب شناسی اقدمات انجام شده برنامه های سالگرد تشکیل جهاددانشگاهی نسبت به سال قبل انجام شود، افزود: برنامه ها می بایست با رویکرد برون سازمانی و درون سازمانی برگزار شود.

در این مراسم معاون فرهنگی، سردبیران ایسنا و ایکنا و کارشناسان روابط عمومی نظرات خود را جهت برگزاری هرچه بهتر برنامه های چهل و دومین سالگرد تشکیل جهاددانشگاهی مطرح کردند.

گفتنی است؛ برگزاری برنامه های چهل و دومین سالگرد تشکیل جهاددانشگاهی با محوریت روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی برگزار خواهد شد.

کلید واژه ها: تشکیل جهاددانشگاهی