بازدید رئیس جهاددانشگاهی استان مرکزی از سازمان جهاددانشگاهی خوزستان

۲۴ دی ۱۳۹۷ | ۰۹:۲۰ کد : ۴۶۶۰ اخبار عمومی تاپ خبر
رئیس و معاونان جهاددانشگاهی واحد استان مرکزی از بخش‌های مختلف سازمان جهاد دانشگاهی خوزستان بازدید کردند.
بازدید رئیس جهاددانشگاهی استان مرکزی از سازمان جهاددانشگاهی خوزستان

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد دانشگاهی مرکزی ، مسعود شهرجردی رئیس جهاددانشگاهی واحد استان مرکزی و جمعی از معاونان این واحد، در سفری یک روزه به اهواز، از بخش‌های مختلف سازمان جهاد دانشگاهی خوزستان بازدید و در خصوص همکاری‌های مشترک گفت‌وگو کردند.

رئیس و معاونان جهاد دانشگاهی واحد استان مرکزی در این سفر ضمن بازدید از مرکز خدمات تخصصی بازرسی، آزمایشگاه شیمی، خبرگزاری‌های ایسنا و ایکنا، مرکز خدمات تخصصی پزشکی، مرکز درمان ناباروری، پژوهشکده تکنولوژی تولید و خط تولید مته حفاری سازمان جهاددانشگاهی خوزستان ، با مدیران و مسئولین آنها نیز نشست مشترک برگزار کردند.

قابل ذکر است : رئیس سازمان جهاد دانشگاهی خوزستان نیز در این دیدار ضمن ارائه گزارشی از فعالیت‌های در حال انجام در سازمان خوزستان، به برنامه‌های پیش روی این سازمان در زمینه توسعه فعالیت‌های صنعتی و راه‌اندازی خط تولید مواد شیمیایی در این سازمان اشاره کرد.