به همت مرکز افکارسنجی دانشجویان جهاددانشگاهی انجام شد؛

اجرای طرح ملی سنجش دیدگاه مردم استان مرکزی در خصوص مصرف انرژی

۳۱ مرداد ۱۴۰۱ | ۰۷:۵۱ کد : ۴۷۷۹۴ معاونت فرهنگی تاپ خبر
طرح ملی سنجش دیدگاه مردم استان مرکزی در خصوص مصرف انرژی به همت مرکز افکارسنجی دانشجویان جهاددانشگاهی استان مرکزی اجرا شد.
اجرای طرح ملی سنجش دیدگاه مردم استان مرکزی در خصوص مصرف انرژی

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ مجتبی غلامی معاون فرهنگی جهاددانشگاهی استان مرکزی با اعلام این خبر، افزود: طرح ملی سنجش دیدگاه مردم استان مرکزی در مصرف انرژی با کارفرمایی پژوهشگاه انرژی توسط مرکز افکارسنجی دانشجویان (ایسپا)جهاددانشگاهی استان اجرا شد.

وی اظهارکرد: این طرح در شهرستان های اراک، خمین و شازند و روستاهای همجوار با حضور پنج پرسشگر به صورت الکترونیک و بصورت میدانی انجام و اطلاعات مربوطه به مرکز افکارسنجی دانشجویان ایران ارسال شد.

غلامی اضافه کرد: فعالیت های ایسپا را می توان در دو دسته نظرسنجی خویش فرمایی و کارفرمایی با هدف انعکاس دقیق و سریع افکار عمومی در خصوص مسائل جامعه و پاسخگویی به رفع نیازهای پژوهشی سازمان ها عنوان کرد.

کلید واژه ها: استان مرکزی جهاددانشگاهی ایسپا