رئیس جهاددانشگاهی استان خبرداد:

ذخیره سازی ۲ هزار نمونه خون بند ناف در استان مرکزی

۰۵ شهریور ۱۴۰۱ | ۰۸:۴۸ کد : ۴۷۹۸۲ معاونت پژوهشی تاپ خبر
رئیس جهاددانشگاهی استان مرکزی از ذخیره سازی ۲ هزار نمونه خون بند ناف در استان خبر داد.
ذخیره سازی ۲ هزار نمونه خون بند ناف در استان مرکزی

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ دکتر علی اصغر غفاری زاده رئیس جهاددانشگاهی استان مرکزی در حاشیه سمینار "سلول های بنیادی؛ پتانسیل ها و چشم اندازها" که با حضور مدیرعامل بانک خون بند ناف کشور در بیمارستان سینا اراک برگزار شد، اظهارکرد: درمان بیماری‌های صعب‌العلاج یا لاعلاج یکی از نیازهای جامعه است.

وی افزود: یکی از روش‌های درمان این نوع بیماری‌ها استفاده از سلول‌های بنیادی است و خون بند ناف سرشار از این سلول‌هاست و در صورت ذخیره شدن می‌تواند تا سال‌های سال مورد استفاده قرار بگیرد و اگر خود فرد و یا وابستگان درجه یک او در این مدت به بیماری‌های قابل درمان با سلول‌های بنیادی مبتلا شوند با استفاده از این ذخیره خون امکان درمان آنها وجود دارد.

این مقام مسئول خاطرنشان کرد: ذخیره خون بند ناف برای درمان ۸۰ تا ۱۰۰ بیماری می‌تواند کاربرد داشته باشد اما متأسفانه در بیش از ۸۰ درصد موارد این خون پس از تولد نوزاد دور ریخته می‌شود در صورتی که با هزینه‌ای می‌توان آن  را به عنوان پس‌اندازی برای سلامت در آینده ذخیره کرد.

رئیس جهاددانشگاهی استان در پایان یادآور شد: در استان مرکزی این امکان فراهم است و تاکنون ۲ هزار نمونه ذخیره شده است.

کلید واژه ها: خون بند ناف سلول بنیادی استان مرکزی