آموزش جامع مدل سازی "نرم‌افزار مایا" در جهاددانشگاهی محلات

۲۲ شهریور ۱۴۰۱ | ۰۹:۵۴ کد : ۴۸۷۲۳ معاونت آموزشی تاپ خبر
به همت مرکز آموزش تخصصی کوتاه مدت جهاددانشگاهی محلات، آموزش جامع مدل سازی با نرم افزار تخصصی مایا در این شهرستان برگزار می شود.
آموزش جامع مدل سازی "نرم‌افزار مایا" در جهاددانشگاهی محلات

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ آموزش جامع مدل سازی با نرم افزار تخصصی مایا به همت مرکز آموزش تخصصی کوتاه مدت جهاددانشگاهی محلات برگزار می شود.

این دوره آموزشی ویژه علاقه مندان رشته های معماری، طراحی شخصیت و دنیای بازی های رایانه ای مبلمان و دکوراسیون ساختمان و در این شهرستان برگزار می شود.

نرم افزار مایا مدل سازی حرفه ای سه بعدی و انیمیشن سازی بسیار کاربردی است و تعامل فوق العاده ای با دیگر نرم افزار های مطرح دنیای گرافیک برای ساخت بازی های ویدئویی، فیلم های انیمیشنی، سریال های تلویزیونی یا جلوه های ویژه استفاده دارد.

گفتنی است؛ علاقه مندان می توانند جهت ثبت نام و کسب اطلاعات بیشتر به مرکز آموزش کوتاه مدت جهاددانشگاهی به نشانی محلات، پایین تر از هتل اقصی، نبش خیابان امام خمینی(ره) 20 مراجعه و یا با شماره 43233147 و 43233136 تماس حاصل نمایند.

کلید واژه ها: آموزش جهاددانشگاهی نرم افزار