تمدید مهلت ثبت‌نام پذیرفته‌شدگان مراکز علمی کاربردی/پذیرش دانشجو در مراکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی استان مرکزی

۲۵ مهر ۱۴۰۱ | ۰۹:۰۳ کد : ۴۹۴۶۱ معاونت آموزشی تاپ خبر
مهلت ثبت نام و انتخاب واحد پذیرفته‌شدگان دوره‌های کاردانی و کارشناسی ناپیوسته دانشگاه علمی کاربردی تا امروز، ۲۵ مهرماه تمدید شد.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ با توجه به درخواست‌ های مکرر مراکز آموزشی و پذیرفته‌ شدگان و هماهنگی‌ های به عمل آمده، مهلت ثبت‌نام، انتقال به سامانه آموزش و انتخاب واحد پذیرفته‌شدگان دوره‌های کاردانی فنی، کاردانی حرفه‌ای، مهندسی فناوری و کارشناسی حرفه‌ای ناپیوسته تا ساعت ۲۴ روز دوشنبه، ۲۵ مهرماه تمدید شد.

مراکز آموزشی و پذیرفته‌شدگان بازمانده از ثبت‌نام به نحوی برنامه‌ریزی کنند که ثبت‌نام، انتخاب واحد و ثبت مغایرت قبل از اتمام مهلت تعیین‌شده در سامانه جامع آموزشی هم‌آوا انجام شود.

شایان ذکر است؛ مراکز آموزش علمی کاربردی اراک، ساوه و نیم ور محلات وابسته به جهاددانشگاهی استان مرکزی دانشجو می پذیرد.

علاقه مندان می توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر با مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی اراک با شماره34172004، مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی ساوه با شماره09100502317 و مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی نیم‌ور محلات با شماره 43324797، 43324777 و 0938298289 تماس حاصل نمایند.

کلید واژه ها: علمی کاربردی جهاددانشگاهی