آغاز دوره آموزشی "برنامه‌نویسی پایتون" در جهاددانشگاهی ساوه

۲۷ مهر ۱۴۰۱ | ۰۸:۲۷ کد : ۴۹۵۱۹ معاونت آموزشی تاپ خبر
دوره آموزشی "برنامه نویسی پایتون در مرکز آموزش تخصصی کوتاه مدت جهاددانشگاهی ساوه آغاز شد.
آغاز دوره آموزشی "برنامه‌نویسی پایتون" در جهاددانشگاهی ساوه

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ مهدی کاظمی مدیر مرکز آموزش تخصصی کوتاه مدت جهاددانشگاهی ساوه، با اعلام این خبر، اظهارکرد: دوره آموزشی برنامه نویسی پایتون به همت این مرکز آموزشی در این شهرستان آغاز شد.

وی تصریح کرد: پایتون(Python)، یک زبان قدرتمند، سطح بالا و بسیار محبوب برنامه نویسی است. این زبان قدرتمند برنامه نویسی در زمینه های مختلفی شامل توسعه وب، توسعه نرم افزار، ریاضیات، System Scripting و ... مورد استفاده قرار می گیرد.

کاظمی با اشاره به اینکه این دوره آموزشی با تدریس مهندس امیرحسین منصوری در این مرکز آموزشی برگزار می شود، افزود: به شرکت کنندگان گواهینامه معتبر از سوی جهاددانشگاهی ارائه خواهد شد.

این مقام مسئول اضافه کرد: علاقه مندان می توانند جهت ثبت نام و کسب اطلاعات بیشتر به نشانی ساوه، خیابان شریعتی، میدان سلام، جنب دبیرستان باقرالعلوم(ع)، مرکز آموزش تخصصی کوتاه مدت جهاددانشگاهی مراجعه و یا با شماره08642226700 تماس حاصل نمایند.

کلید واژه ها: دوره آموزشی جهاددانشگاهی برنامه نویسی