به همت جهاددانشگاهی؛

کارگاه آموزشی دهیاران استان مرکزی برگزار شد

۰۳ آبان ۱۴۰۱ | ۰۸:۲۸ کد : ۴۹۷۰۴ معاونت آموزشی تاپ خبر
کارگاه آموزشی دهیاران استان مرکزی به همت معاونت آموزشی جهاددانشگاهی استان برگزار شد.
کارگاه آموزشی دهیاران استان مرکزی برگزار شد

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ انسیه صالحی معاون آموزشی جهاددانشگاهی استان مرکزی با اعلام این خبر، گفت: دوره آموزشی ویژه دهیاران استان در بخش عمرانی به همت این معاونت و با همکاری دفتر امور روستایی استانداری مرکزی به صورت حضوری و با رعایت پروتکل های بهداشتی برگزار شد.

وی اظهارکرد: ارائه آموزش های مختلف به دهیاران جهت پیشبرد نقش توسعه ای روستاها و بهره مندی از خدمات بیشتر به مردم ضروری است.

صالحی با اشاره به اینکه 50 نفر از کارکنان دهیاری های استان در این دوره آموزشی حضور داشتند، تصریح کرد: دهیاران در این دوره آموزشی مباحثی در خصوص اجرای طرح های عمرانی شامل استانداردسازی ساخت و ساز، ارتقاء الزامات فنی در ساخت و سازها دهیاری ها و پروژه های عمرانی روستایی، زیباسازی فضای روستایی و ... را فراگرفتند.

معاون آموزشی جهاددانشگاهی استان در پایان هدف از برگزاری این دوره آموزشی را ارتقاء سطح دانش و مهارت و توانایی های دهیاران عنوان کرد.

کلید واژه ها: دوره آموزشی دهیاران جهاددانشگاهی مرکزی