اعلام جزئیات خدمات اینترنت به دانشجویان عضو سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی استان مرکزی

۰۳ آبان ۱۴۰۱ | ۱۳:۰۰ کد : ۴۹۷۳۷ معاونت فرهنگی تاپ خبر
سرویس اینترنت ۲۰۰۰ گیگ به دانشجویان عضو سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی استان مرکزی ارائه می شود.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ مجتبی غلامی معاون فرهنگی جهاددانشگاهی استان مرکزی در این باره، گفت: با پیگیری های انجام شده توسط سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی استان و با همکاری نمایندگی پیشگامان اراک «کافی نت نیک»، سرویس اینترنت 2000 گیگ 6 ماهه با سرعت 16 مگابیت به دانشجویان عضو سازمان دانشجویان ارائه می شود.

وی تصریح کرد: دانشجویان می توانند جهت عضویت و دریافت کد رهگیری به دفتر سازمان دانشجوان واقع در دانشگاه اراک مراجعه و از خدمات سرویس اینترنت بهره مند شوند.

این مقام مسئول در پایان جذب و ساماندهای نیروهای دانشجویی در عرصه های سازندگی و موقعیت های ویژه را از اهداف فعالیت سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی عنوان کرد.

کلید واژه ها: سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی مرکزی