مشارکت جهاددانشگاهی در برگزاری نشست‌های علمی در جشنواره ملی انار ساوه

۱۷ آبان ۱۴۰۱ | ۰۹:۴۴ کد : ۵۰۳۴۳ معاونت پژوهشی تاپ خبر
نشست های تخصصی با هدف ارائه گزارش عملکرد آموزشی و تحقیقاتی در خصوص انار در استان مرکزی با مشارکت جهاددانشگاهی و جهادکشاورزی در حاشیه جشنواره ملی انار ساوه برگزار شد.
مشارکت جهاددانشگاهی در برگزاری نشست‌های علمی در جشنواره ملی انار ساوه

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ در جشنواره ملی انار ساوه یک کمیته علمی متشکل از جهاددانشگاهی و جهادکشاورزی با برگزاری نشست‌های تخصصی، آخرین یافته‌ های علمی در خصوص تولید و مبارزه با آفات این محصول را با حضور اساتید دانشگاه و کارشناسان به بحث و بررسی گذاشت.

نشست های تخصصی با هدف ارائه گزارش عملکرد آموزشی و تحقیقاتی در خصوص انار و با موضوع ظرفیت و چالش‌ های تولید انار در استان مرکزی برپا شد.

گفتنی است؛ تشکیل کارگروه علمی با مشارکت جهاددانشگاهی و جهادکشاورزی به منظور نگاه تخصصی و علمی به برگزاری جشنواره مهمترین و اصلی‌ترین کارگروه است که کار تحقیقاتی و پژوهشی در تولید محصول انار را انجام داده است.

کلید واژه ها: انار جهاددانشگاهی استان مرکزی