برگزاری دوره آموزشی "تربیت مربی مهدکودک و پیش‌دبستانی" در جهاددانشگاهی ساوه

۱۸ آبان ۱۴۰۱ | ۰۸:۳۳ کد : ۵۰۳۹۶ معاونت آموزشی تاپ خبر
به همت مرکز آموزش تخصصی کوتاه مدت جهاددانشگاهی ساوه دوره آموزشی تربیت مربی مهد کودک و پیش دبستانی برگزار می شود.
برگزاری دوره آموزشی "تربیت مربی مهدکودک و پیش‌دبستانی" در جهاددانشگاهی ساوه

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ دوره آموزش تربیت مربی مهدکودک و پیش دبستانی به همت مرکز آموزشی تخصصی و عمومی جهاددانشگاهی ساوه برگزار می شود.

این دوره آموزشی از نیمه دوم آبان ماه جاری روزهای شنبه و چهارشنبه از ساعت 16 الی 18 در این مرکز آموزشی برگزار می شود.

علاقه مندان می توانند جهت ثبت نام و کسب اطلاعات بیشتر به نشانی ساوه، خیابان شریعتی، میدان سلام، جنب دبیرستان باقرالعلوم(ع)، مرکز آموزش تخصصی کوتاه مدت جهاددانشگاهی مراجعه و یا با شماره08642226700 تماس حاصل نمایند.

گفتنی است؛ سرفصل های این دوره آموزشی شامل روان شناسی رشد، آموزش مفاهیم دینی و اجتماعی، آشنایی با شیوه های قصه گویی و نمایش خلاق، بازی و اسباب بازی، بیماری های شایع کودکان، آشنایی با کمک های اولیه و ... می باشد.

کلید واژه ها: جهاددانشگاهی آموزش ساوه