بازدید رئیس جهاددانشگاهی استان مرکزی از جهاددانشگاهی مازندران

۱۴ بهمن ۱۳۹۷ | ۱۳:۲۴ کد : ۵۱۳۴ اخبار عمومی تاپ خبر
رئیس و معاونان جهاددانشگاهی واحد استان مرکزی از بخش‌های مختلف جهاد دانشگاهی مازندران بازدید کردند.
بازدید رئیس جهاددانشگاهی استان مرکزی از جهاددانشگاهی مازندران

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد دانشگاهی مرکزی ، مسعود شهرجردی رئیس جهاددانشگاهی واحد استان مرکزی و جمعی از معاونان و مدیران این واحد، در سفری یک روزه به ساری، از بخش‌های مختلف جهاد دانشگاهی مازندران بازدید و در خصوص همکاری‌های مشترک گفت‌وگو کردند.

رئیس و معاونان جهاد دانشگاهی واحد استان مرکزی در این سفر ضمن بازدید از از مجموعه های 78 هکتاری و 17 هکتاری چپکرود و پروژه های کشاورزی، آبزی پروری، گردشگری مزرعه ، اسکان با سازه های چوبی وگلی و پرورش نیمه صنعتی جلبک ، با مدیران و مسئولین آنها نیز نشست مشترک برگزار کردند.

قابل ذکر است : مهندس عبدالهیان رئیس جهاددانشگاهی استان مازندران  نیز در این دیدار ضمن ارائه گزارشی از فعالیت‌های در حال انجام در جهاد دانشگاهی مازندران، به برنامه‌های پیش روی این واحد در زمینه توسعه فعالیت‌های اشاره کرد.