به همت ستفا استان مرکزی :

برگزاری کارگاه آموزشی "روش های افزایش اعتماد به نفس و نقش آن در خودباوری، کارآفرینی و ایجاد اشتغال" در  اراک

۱۴ بهمن ۱۳۹۷ | ۱۳:۳۴ کد : ۵۱۳۵ مرکز رشد، تجاری سازی فناوری و اشتغال

به گزارش روابط عمومی جهاد داانشگاهی استان مرکزی ، کارگاه آموزشی با موضوع "روش های افزایش اعتماد به نفس و نقش آن در خود باوری، کارآفرینی و ایجاد اشتغال" به همت ستفا استان مرکزی و دفتر کارآفرینی مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی اراک 13 بهمن ماه ویژه سمن های سازمان ورزش و جوانان استان در خانه جوان شهرستان اراک برگزار شد.

بر اساس این گزارش؛ فاطمه غنی پور عضو هیئت علمی جهاددانشگاهی استان مرکزی در این کارگاه آموزشی، تصریح کرد: مهارت خودآگاهی شامل مهارت شناخت توانایی ها، استعدادها ، محدودیت ها، علائق احساسات، مشخص کردن توانایی های مثبت و منفی، توانمندساختن فرد در مقابل توانایی های منفی و ارتقاء توانای های مثبت است.

وی افزود: چگونگی استفاده ما از اطلاعات و توانایی های خود برای برخورد با دنیا و دستیابی به اهداف مان عزت نفس می باشد.

غنی پور با اشاره به تشریح مقوله عزت نفس سالم و عزت نفس پایین، ادامه داد: عزت نفس سالم پذیرش خود، دادن فیدبک مثبت به خود و عزت نفس پائین شامل نادیده گرفتن خود و فیدبک منفی است

عضو هیئت علمی جهاددانشگاهی استان در پایان به راه های دستیابی به عزت نفس بهتر، مهارت ابراز وجود(جرات مندی)، حقوق فردی و روش های صحیح نه گفتن اشاره کرد.

شایان ذکر است؛ در پایان این کارگاه آموزشی؛ مدرس به سوالات حاضران در خصوص موضوع کارگاه پاسخ داد.