کسب رتبه اول شعب استان ها توسط ایکنای استان مرکزی

۱۵ بهمن ۱۳۹۷ | ۰۸:۲۰ کد : ۵۱۵۶ معاونت فرهنگی تاپ خبر
خبرگزاری ایکنا استان مرکزی در ارزیابی ماهانه شعب استان ها موفق به کسب رتبه اول شد.
کسب رتبه اول شعب استان ها توسط ایکنای استان مرکزی

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی ، خبرگزاری ایکنا استان مرکزی در ارزیابی ماهانه شعب استان ها در دی ماه تا اول بهمن ماه 97 موفق به کسب رتبه اول  شد.

مسعود شهرجردی رئیس جهاد‌دانشگاهی استان مرکزی در گفت و گو با روابط عمومی عنوان کرد: یکی از سیاست‌های ما در مجموعه استان مرکزی توجه ویژه به خبرگزاری‌ها به ویژه خبرگزاری  ایکناست تا بتوانیم اخبار قرآنی را در جای‌جای استان مرکزی به روی خط خبرگزاری مخابره کنیم.

وی گفت: راه اندازی دفتر خبرگزاری ایکنا در محلات در همین رابطه  صورت پذیرفته است ،  نقش خبرگزاری ایکنا تبلیغی ترویجی است و به کمک خبرنگاران تخصصی این مجموعه اخبار آنلاین مخابره می‌شود.

رئیس جهاد‌دانشگاهی استان مرکزی بیان کرد: ارتقاء رتبه خبرگزاری ایکنا حکایت از تلاش مضاعف این مجموعه دارد. در سیاست‌های توسعه‌ای که در خبرگزاری ایکنای استان داریم توجه ویژه به مباحث تخصصی، آموزش‌های تخصصی ویژه خبرنگاران و پوشش اخبار از اهداف مد نظر است.