دقایقی پیش؛

یازدهمین دوره مسابقات ملی مناظره دانشجویی در استان مرکزی آغاز شد/رقابت ۲۴ تیم از دانشگاه‌های استان

۲۶ آذر ۱۴۰۱ | ۰۹:۴۸ کد : ۵۱۷۳۲ معاونت فرهنگی تاپ خبر
یازدهمین دوره مسابقات ملی مناظره دانشجویی در استان مرکزی به همت سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی استان آغاز شد.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ مجتبی غلامی معاون فرهنگی جهاددانشگاهی استان مرکزی در حاشیه اولین روز از یادهمین دوره مسابقات ملی مناظره دانشجویی در استان، گفت: این دوره از مسابقات به همت سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی استان در اراک آغاز شد.

وی تصریح کرد: این مسابقات با حضور 24 تیم از حوزه علمیه خواهران و دانشگاه های استان مرکزی به مدت یک هفته برگزار می شود.

غلامی در ادامه هدف از این دوره مسابقات را تقویت و پرورش روحیه حق و حق‌طلبی و فرهنگ گفت‌ و گوی سازنده، تولید علم و اندیشه و ارائه مطالب علمی جذاب برای دانشجویان بیان کرد.

معاون فرهنگی جهاددانشگاهی استان هدف دیگر مسابقات مناظره دانشجویی را پاسخ به مطالبه رهبر معظم انقلاب و همچنین گفتمان سازی دانشجویی عنوان کرد.

به گفته وی، این مسابقات در قالب گروه‌های رقابت کننده چهار نفره و دونفره برگزار می شود که گروه ها در مقابل هم در مقام موافق یا مخالف با یک گزاره به بحث و گفت و گو می ‌پردازند و در نهایت، تیم برتر هر مسابقه، به مرحله بعدی صعود خواهد کرد.

این مقام مسئول در پایان خاطرنشان کرد: یازدهمین دوره مسابقات ملی مناظره دانشجویی در دانشگاه های مختلف با حضور تیم های شرکت کننده برگزار می شود.

کلید واژه ها: مسابقات ملی مناظره دانشجویی استان مرکزی