برگزاری ارزیابی و توسعه شایستگی مدیران توسط جهاددانشگاهی استان مرکزی

۱۶ بهمن ۱۴۰۱ | ۰۹:۱۷ کد : ۵۳۳۸۴ معاونت آموزشی تاپ خبر
ارزیابی و توسعه شایستگی مدیران استان مرکزی به همت معاونت آموزشی جهاددانشگاهی استان برگزار شد.
برگزاری ارزیابی و توسعه شایستگی مدیران توسط جهاددانشگاهی استان مرکزی

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ انسیه صالحی معاون آموزشی جهاددانشگاهی استان مرکزی در حاشیه این مراسم، اظهارکرد: ارزیابی شایستگی مدیران با هدف ارزیابی، توسعه شایستگی استعدادهای مدیریتی و سنجش نیازمندی‌های آموزشی، توانمندسازی و حفظ نیروی انسانی کارآمد برگزار می شود.

وی تصریح کرد: کانون ارزیابی و توسعه شایستگی، یکی از کارآمدترین روش‌ ها برای احراز شایستگی کارکنان و مدیران است که در سال‌ های اخیر برای سنجش شایستگی مدیران دولتی مورد استفاده قرار می ‌گیرد.

صالحی با اشاره به اینکه برگزاری ارزیابی شایستگی مدیران یکی از اقدمات جهاددانشگاهی در استان است، افزود: برگزاری دوره های آموزشی با هدف توانمندسازی کارکنان و مدیران دستگاه های اجرایی انجام می شود.

این مقام مسوول در پایان خاطرنشان کرد: در همین راستا تعدادی از مدیران اداره کل بهزیستی، اداره کل استاندارد و اداره کل راهداری استان مرکزی در ارزیابی شایستگی مدیران شرکت کردند که مستندات آن برای بررسی و تعیین و تکلیف نهایی به مرکز آزمون سازمان جهاددانشگاهی ارسال می‌ شود.

کلید واژه ها: ارزیابی شایستگی مدیران جهاددانشگاهی استان مرکزی