در راستای تحقق اهداف جهاد تبیین؛

نشست تخصصی با عنوان "قرن رسانه" در جهاددانشگاهی استان مرکزی برگزار می‌شود

۱۳ اسفند ۱۴۰۱ | ۰۸:۲۶ کد : ۵۴۵۹۹ اخبار عمومی تاپ خبر
نشست تخصصی با عنوان "قرن رسانه" با سخنرانی حجت الاسلام مجتهدزاده در جهاددانشگاهی استان مرکزی برگزار می شود.
نشست تخصصی با عنوان "قرن رسانه" در جهاددانشگاهی استان مرکزی برگزار می‌شود

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ در راستای تحقق اهداف جهاد تبیین نشست تخصصی قرن رسانه ویژه اصحاب و فعالین حوزه رسانه در جهاددانشگاهی استان برگزار می شود.

این مراسم با سخنرانی حجت الاسلام و المسلمین مجتهد زاده(شیخ قمی) مدیر مرکز تربیت مبلغ اسپانیایی زبان، عضو شورای بین المللی دانشگاه ادیان و مذاب قم، موسس و مدیر شبکه معارف(اسلام تی وی) و مدیر حوزه علمیه علی ابن ابیطالب(ع) ویژه طلاب آمریکای لاتین روز دوشنبه، 15 اسفندماه راس ساعت 15:30 در سالن اجتماعات شهید کاظمی آشتیانی جهاددانشگاهی استان برپا می شود.

بر اساس این گزارش؛ نشست تخصصی قرن رسانه با توجه به نقش و رسالت رسانه در بحث جهاد تبیین با هدف تقویت فعالین این حوزه برگزار می شود.

گفتنی است؛ در این مراسم قرارگاه جهاد تبیین سردار شهید رحیم آنجفی، اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان مرکزی، فرمانداری اراک و سازمان فرهنگی و اجتماعی، ورزشی شهرداری اراک مشارکت دارند.

کلید واژه ها: رسانه اراک قرن