برپایی کارگاه آموزشی "هوش مصنوعی و کاربردهای آن" در مرکز علمی‌کاربردی جهاددانشگاهی اراک

۳۰ فروردین ۱۴۰۲ | ۰۸:۰۵ کد : ۵۶۰۶۸ معاونت آموزشی تاپ خبر
کارگاه آموزشی "هوش مصنوعی و کاربردهای آن" در مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی اراک برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ به همت مرکز نوآوری کسب و کارهای اینترنتی و با مشارکت دفتر کارآفرینی و امور فرهنگی مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی اراک، کارگاه آموزشی هوش مصنوعی و کاربردهای آن در این مرکز دانشگاهی برگزار شد.

در این کارگاه آموزشی که با حضور جمعی از دانشجویان مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی اراک برگزار شد مطالبی در خصوص موضوع کارگاه ارائه شد.

هوش مصنوعی در واقع تکنولوژی است که به نحوی قابلیت تفکر دارد. البته این قابلیت تفکر با چیزی که ما به عنوان تفکر انسانی می‌شناسیم تا حد زیادی تفاوت دارد، اما در حقیقت سعی دارد تا از آن تقلید کند.

شایان ذکر است؛ مرکز نوآوری کسب و کارهای اینترنتی جهاددانشگاهی اراک با حمایت از ایده های نو و خلاق با هدف توسعه روحیه کارآفرین و ایجاد اشتغال پایدار مشغول فعالیت است.

کلید واژه ها: جهاددانشگاهی اراک تفکر کارگاه