برگزاری دوره آموزشی "کمک‌های اولیه و فوریت‌های پزشکی" در جهاددانشگاهی ساوه

۰۵ اردیبهشت ۱۴۰۲ | ۰۸:۳۴ کد : ۵۶۱۹۰ معاونت آموزشی تاپ خبر
به همت مرکز آموزش عمومی و تخصصی جهاددانشگاهی ساوه دوره آموزشی "کمک های اولیه و فوریت های پزشکی" در این شهرستان برگزار می شود.
برگزاری دوره آموزشی "کمک‌های اولیه و فوریت‌های پزشکی" در جهاددانشگاهی ساوه

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ دوره آموزشی "کمک های اولیه و فوریت های پزشکی" به همت مرکز آموزش عمومی و تخصصی جهاددانشگاهی ساوه برگزار می شود.

این دوره آموزشی از یکشنبه، 10 اردیبهشت ماه روزهای یکشنبه و سه شنبه ساعت 18 الی 20 با تدریس آقای سجودی به مدت 56 ساعت همراه خواهد بود.

سرفصل های این دوره شامل کنترل علائم حیاتی، احیای قلبی، اختلالات قلبی، ریوی (CPR )، خفگی، زخم و خونریزی، بانداژ و پانسمان، آتل بندی، تزریقات، مسمومیت ها، سوختگی، آسیب های محیطی، شوک، آسیب های اسکلتی و ... است.

علاقه مندان می توانند جهت ثبت نام و کسب اطلاعات بیشتر به مرکز آموزش تخصصی کوتاه مدت جهاددانشگاهی ساوه به نشانی خیابان شریعتی، میدان سلام، جنب دبیرستان باقرالعلوم(ع) مراجعه و یا با شماره 08642226700 تماس حاصل نمایند.

شایان ذکر است؛ به پذیرفته شدگانی که این دوره با موفقیت سپری کنند گواهینامه معتبر از سوی جهاددانشگاهی ارائه خواهد شد.

کلید واژه ها: دوره جهاددانشگاهی