برگزاری مسابقه کتابخوانی به مناسبت روز زن به همت معاونت فرهنگی جهاددانشگاهی استان مرکزی

۰۸ اسفند ۱۳۹۷ | ۱۳:۳۰ کد : ۵۶۴۲ معاونت فرهنگی

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی استان مرکزی ، به مناسبت سالروز ولادت با سعادت دخت نبی اکرم (ص) و روز زن ، معاونت فرهنگی جهاددانشگاهی استان مرکزی مسابقه کتابخوانی را ویژه همکاران با محوریت کتاب زن و آزادی اثر گرانقدر سیدرضا صدر برگزار می کند.

همکارن جهاد دانشگاهی استان مرکزی می توانند تا 14 اسفند  پاسخ های خود را به معاونت فرهنگی واحد ارسال فرمایند

قابل ذکر است : سیدرضا صدر از جمله عالمانی است که به‌رغم گستره علمی وسیع و توانایی ارائه نظرات تخصصی در حوزه‌های مختلف دینی، قلمش را به مخاطبان خاص اختصاص نداده، بلکه آثارش از ویژگی‌هایی برخوردار است که برای مطالعه عموم علاقه‌مندان مطلوب و مناسب است. از اینرو سعی شده تا در این مجال، به مناسبت ولادت با سعادت بانوی دوعالم حضرت فطمه زهرا(س) معاونت فرهنگی جهاددانشگاهی استان مرکزی به همت سازمان دانشجویان بستری را فراهم کند تا یکی از آثار این عالم بزرگوار مورد بهره برداری جهادگران استان مرکزی قرار گیرد. ذکر این نکته هم که بدانیم اساساً رویکرد رضا صدر در تالیف این آثار، رویکردی تربیتی و اخلاقی بوده و نشان از دغدغه‌های اجتماعی دارد.در معرفی آثار قلمی سیدرضا صدر، چند نکته اهمیت دارد. نخست اینکه این آثار از نظر نوشتاری بسیار روان و خوش‌خوان بوده و خواننده را به تکلف نمی‌اندازد و این سبک و سیاق در نوشتار تقریباً نقطه مقابل شیوه تربیتی بسیاری از عالمان طراز اول است که برای اصلاح جامعه و رشد و تعالی آن، دست بر قلم برده‌اند.