به همت مرکز آموزش کوتاه‌مدت جهاددانشگاهی انجام می‌شود؛

آغاز ثبت‌نام دوره آموزشی برنامه‌نویسی زبان "پایتون" در استان مرکزی

۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۲ | ۰۸:۳۷ کد : ۵۶۵۱۰ معاونت آموزشی تاپ خبر
مرکز آموزش تخصصی کوتاه مدت جهاددانشگاهی استان مرکزی دوره آموزشی برنامه نویسی به زبان پایتون را برگزار می کند.
آغاز ثبت‌نام دوره آموزشی برنامه‌نویسی زبان "پایتون" در استان مرکزی

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ به همت مرکز آموزش تخصصی کوتاه مدت جهاددانشگاهی استان، آموزش برنامه نویسی به زبان پایتون با تدریس دکتر شعبانی برگزار می شود.

زبان پایتون یک زبان برنامه نویسی قدرتمند و مستقل است که با کمک آن می توان برنامه ها و الگوریتم های مختلف را توسعه داد. این زبان یکی از پرکاربردترین زبان ها در حوزه یادگیری ماشین، پردازش تصویر و هوش مصنوعی است. با توجه به منعطف بودن این زبان، می توان در زمینه‌های مختلفی مانند web development,Game development,Security, Net work در زمینه اشتغالزایی از این برنامه استفاده کرد.

علاقه مندان می توانند جهت ثبت نام و کسب اطلاعات بیشتر به مرکز آموزش تخصصی کوتاه مدت جهاددانشگاهی استان مرکزی به نشانی اراک، خیابان شهید بهشتی، کوچه مسجد حاج آقا صابر مراجعه و یا با شماره 5-08632241434 تماس حاصل نمایند.

کلید واژه ها: زبان جهاددانشگاهی آموزش