حضور رئیس علمی‌کاربردی جهاددانشگاهی اراک در اجلاس "نخبگان، نظریه‌پردازی و سیاستگذاری کلان جمهوری اسلامی ایران"

۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۲ | ۰۸:۱۰ کد : ۵۶۷۸۷ معاونت آموزشی تاپ خبر

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ در راستای اجرای منویات مقام معظم رهبری در خصوص لزوم ارتباط مجمع تشخیص مصلحت نظام با مراکز علمی، دانشگاهی و نخبگانی کشور، اجلاس نظریه پردازی و سیاستگذاری کلان در جمهوری اسلامی ایران با حضور رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام برگزار شد.

در این اجلاس یک‌روزه که با مشارکت نخبگان علمی و اجرایی و صاحب‌نظران برجسته کشور و با تمرکز بر سیاستگذاری کلان در جمهوری اسلامی برگزار شد، جمعی از اعضای مجمع تشخیص مصلحت نظام، روسا و دبیران کمیسیون ها و کمیته های دبیرخانه مجمع، ده ها تن از استادان و چهره های شناخته شده و مفاخر علمی و اجرایی کشور حضور پیدا کردند و از نزدیک با فرایند تدوین سیاست های کلی نظام و نظارت بر حسن اجرای آنها و الزامات تحقق آنان و همچنین فرایند و سازوکارهای تشخیص مصلحت آشنا شدند و دیدگاه ها و نقطه نظرات خود را با مسئولین و اعضای مجمع تشخیص، در میان گذاشتند.

گفتنی است؛ دکتر وجیه اله پارسا رئیس مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی اراک از مدعوین شرکت‌کننده این مراسم بود. در این اجلاس اساتید و نخبگان با فرایند تدوین سیاست‌های کلی نظام آشنا شدند.

کلید واژه ها: مجمع تشخیص مصلحت نظام