۲۷ اردیبهشت؛ پایان مهلت ثبت‌نام در مسابقات ملی "کتاب سه دقیقه‌ای" در استان مرکزی

۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۲ | ۰۸:۲۶ کد : ۵۶۹۳۹ معاونت فرهنگی تاپ خبر
سومین دوره مسابقات ملی «کتاب سه دقیقه‌ای» ویژه دانشجویان در استان مرکزی برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ سومین دوره مسابقات ملی «کتاب سه دقیقه‌ای» ویژه دانشجویان به همت سازمان انتشارات جهاد دانشگاهی استان مرکزی برگزار می شود.

این مسابقه با موضوع عمومی و آزاد و با موضوع تخصصی مسائل سیاسی ایران معاصر استان مرکزی با هدای جوایز به نفرات برتر همراه خواهد بود.

در این مسابقات دانشجویان باید کتاب‌های مورد نظر خود را در سه دقیقه معرفی کنند و در این سه‌دقیقه، مهم‌ترین پیام و ایده اصلی کتاب و یا برشی از کتاب مورد نظر را به مخاطبان منتقل کنند. ملاک اصلی ارزیابی، علاوه بر محتوای کتاب، شامل نحوه ارائه و رعایت فنون و مهارت‌های ارتباطی است. امتیازات هر نفر پس از ارائه توسط هیئت داوران و براساس فرم‌های ارزیابی محاسبه می‌شود.

لازم به ذکر است؛ مهلت ثبت نام در این دوره مسابقات تا 27 اردیبهشت ماه و زمان برگزاری روز شنبه سی ام همین ماه راس ساعت 13 در اراک است.

کلید واژه ها: کتاب سه دقیقه مسابقات