نشست رئیس جهاد دانشگاهی استان مرکزی با مسئول دفتر نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه اراک

۱۳ اسفند ۱۳۹۷ | ۱۳:۰۱ کد : ۵۷۷۸ معاونت فرهنگی تاپ خبر
حجت‌الاسلام مهدی مهدوی‌اطهر، مسئول دفتر نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه اراک، از تحریریه خبرگزاری ایکنا شعبه استان مرکزی بازدید کرد.

به گزارش ایکنا از استان مرکزی، حجت‌الاسلام مهدی مهدوی‌اطهر، مسئول دفتر نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه اراک، عصر روز گذشته، ۱۲ اسفندماه از تحریریه خبرگزاری ایکنا بازدید کرد.
حجت‌الاسلام مهدوی در این دیدار که با حضور مسعود شهرجردی رئیس جهاددانشگاهی استان، غلامی سرپرست معاونت فرهنگی و گلستانی عراقی سردبیر ایکنا شعبه مرکزی برگزار شد، از رویکرد جدید نهاد مقام معظم رهبری در راستای ترویج فرهنگ قرآن در دانشگاه‌ اراک خبرداد و افزود: کمک و مساعدت خبرگزاری ایکنا و مجموعه جهاد‌دانشگاهی ما را به اهداف قرآنی نزدیک‌تر می‌کند.
فعالیت در حوزه قرائت‌های مجلسی با استفاده از ظرفیت دانشجویان مستعد، بیان نکات اخلاقی، راه‌اندازی کانال قرآنی دانشگاه در فضای مجازی، اجرای طرح حفظ و اجرای طرح
۵ دقیقه تا آسمان بخشی از برنامه‌های اجرایی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه اراک است که گزارش کامل این خبر به زودی منتشر می‌شود.