برگزاری تور ترویجی بازدید دانشجویان از تعاونی های نمونه شهرستان ساوه

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی استان مرکزی ، تور ترویجی بازدید از تعاونی های نمونه شهرستان ساوه با حضور تعاونگران، اساتید و دانشجویان مرکز علمی کاربردی ساوه به همت اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان مرکزی و سازمان تجاری سازی فناوری جهاددانشگاهی استان استان برگزار شد.

بر اساس این گزارش؛ در این بازدید که با حضور 30 نفر از دانشجویان و تعاونگران و اساتید مرکز جهاد دانشگاهی ساوه برگزار شد، بازدیدکنندگان از نزدیک با  شرکت دانش بنیان طعم و عطر ماگنولیا، اولین و بزرگترین تولید کننده انواع طعم دهنده و رنگهای طبیعی خوراکی در ایران و  همچنین شرکت تعاونی یاقوت رایانه ساوه، و سایر واحدهای تعاونی نمونه شهر نیم ور و شهرستان محلات آشنا شدند. .

شایان ذکر است؛ دانشجویان و تعاونگران از واحد فرمولاسیون، واحد ساخت نمونه، واحد اپلیکیشن، آزمایشگاه ارزیابی حسی، دستگاه آنالیزه و واحد دیجیتال مارکتینگ بازدید نموده و با نحوه کار و محصولات تولید شده توسط آن شرکت آشنا شدند.