نشست مشترک معاون پژوهشی جهاد دانشگاهی استان مرکزی و معاونت اجتماعی و پیشگیری از قوع جرم دادگستری استان مرکزی

۰۴ اردیبهشت ۱۳۹۸ | ۱۲:۰۴ کد : ۶۵۱۷ معاونت پژوهشی

به گزارش روابط عمومی جهاد  دانشگاهی استان مرکزی ، در روز دوشنبه 2 اردیبهشت 98  نشست مشترک محسن مرادی معاون پژوهشی جهاد دانشگاهعی استان مرکزی با حجت‌الله درودگر معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان مرکزی به همراه مدیران در راستای بررسی اهداف پژوهشی ، همکاری و هم اندیشی مشترک در سالن جلسات پردیس جهاد دانشگاهی برگزار شد .

در این جلسه معاون پژوهشی جهاد دانشگاهی استان مرکزی ضمن خیرمقدم و تبریک اعیاد شعبانیه گزارشی از اقدامات صورت گرفته و ظرفیت های موجود در جهاد دانشگاهی استان مرکزی را ارائه کرد.

مرادی در ادامه معاون پژوهشی جهاد دانشگاهی آمادگی این نهاد انقلابی را در جهت اجرای طرح های پژوهشی  و کمک در زمینه پیشگیری و کاهش جرائم به خصوص در بین جوانان و نوجوانان عنوان کرد ، سپس مدیران گروه های پژوهشی گزارشی از اقدامات انجام شده را ارائه دادند .

سپس معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان مرکزی ضمن ابراز خرسندی از اقدامات پژوهشی انجام شده ، آمادگی دادگستری استان  را در راستای برگزاری اقدامات پژوهشی اعلام کرد.

در پایان این جلسه مقرر گردید ، فهرست موضوعات مشترک و قابل اجرا در سطح جلسات کارشناسی مطرح گردد.