قرعه‌کشی مسابقات مناظره دانشجویی برگزار شد

۰۷ اردیبهشت ۱۳۹۸ | ۱۳:۱۶ کد : ۶۵۶۹ معاونت فرهنگی تاپ خبر
مراسم قرعه کشی و جلسه توجیهی تیم های شرکت کننده در مرحله استانی هشتمین دوره مسابقات ملی مناظره دانشجویی در اراک برگزار شد.
قرعه‌کشی مسابقات مناظره دانشجویی برگزار شد

سرپرست معاونت فرهنگی جهاد دانشگاهی استان مرکزی در حاشیه این برنامه در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا، منطقه مرکزی، گفت: این مسابقات به همت سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی استان برگزار می شود و تیم های شرکت کننده از فردا هشتم اردیبهشت ماه رسما رقابت خود را آغاز می کنند.

وی با بیان اینکه جدول مسابقات همراه با گزاره ها به تیم ها تحویل داده شده است، اظهار کرد: این مسابقات در سالن شهید چمران دانشگاه اراک برگزار خواهد شد.

به گفته وی؛ 26 تیم از دانشگاه های فرهنگیان زینب کبری(س)، فرهنگیان شهید باهنر، فنی مهندسی امیرکبیر، دانشگاه اراک، علوم پزشکی اراک، پیام نور شازند و علمی کاربردی جهاد دانشگاهی در این دوره از مسابقات رقابت خواهند کرد.

غلامی با بیان اینکه رقابت تیم های شرکت کننده تا روز چهارشنبه 11 اردیبهشت ادامه خواهد داشت، افزود: به تیم های اول تا سوم به ترتیب یک میلیون تومان، 800 هزار تومان و 600 هزار تومان به همراه لوح افتخار اهدا خواهد شد.

وی خاطرنشان کرد: تیم های اول و دوم این مرحله به مرحله منطقه ای مسابقات راه خواهند یافت.