حضور تیم دانشجویی مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی اراک در مسابقات مناظره دانشجویی استان مرکزی

۰۹ اردیبهشت ۱۳۹۸ | ۰۹:۰۲ کد : ۶۶۱۵ معاونت آموزشی
تیم دانشجویان مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی اراک در مسابقات مناظره دانشجویی استان مرکزی شرکت کردند.

بر اساس این گزارش؛ مسابقه مناظرات دانشجویی با هدف زمینه سازی در راستای آموزش عمیق و پایدار دانشجویان، ایجاد انگیزه و آگاهی عمومی و تحقق هر چه بیشتر منویات مقام معظم رهبری در حوزه آزاد اندیشی در دانشگاه‌ها و ... برگزار می شود.

این مسابقات به همت سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی استان از هشتم الی 11 اردیبهشت ماه در سالن شهید چمران دانشگاه اراک برگزار می شود.

شایان ذکر است؛ 26 تیم از دانشگاه های استان مرکزی در این دوره از مسابقات به رقابت خواهند پرداخت و تیم های اول و دوم این مسابقات به مرحله منطقه ای راه خواهند یافت