تجلیل از اساتید و دانشجویان نمونه مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی نیم ور

۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۸ | ۱۵:۵۶ کد : ۶۷۳۹ معاونت آموزشی تاپ خبر
مراسم جشن فارغ‌التحصیلی مرکز علمی-کاربردی جهاد دانشگاهی نیم ور با حضور مسئولان شهر نیم ور و همراه با پخش موسیقی زنده ، قرائت سوگند نامه ، اهدا لوح تقدیر و پذیرایی شام برگزار شد.
تجلیل از اساتید و دانشجویان نمونه مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی نیم ور

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی، در تاریخ سه شنبه 10 اردیبهشت 98 به مناسبت فرا رسیدن ایام گرامی داشت مقام استاد وهمزمان با برگزاری مراسم جشن دانش آموختگی دانشجویان مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی نیم ور، از اساتید و دانشجویان نمونه مرکز تجلیل شد.

یادآور می‌شود؛ در پایان مراسم از اساتید و دانشجویان نمونه مرکز علمی - کاربردی تقدیر به عمل آمد